Category Archives: Ostalo

Moto majice za vse ljubitelje motorjev

Majice za ljubitelje motorjev

Vožnja z motorjem je edinstvena izkušnja. Pri tem je priporočljivo, da vedno uporabljamo varnostno motoristično opremo, kot so čelada, rokavice, hlače ipd. Priporočljivo  je tudi, če se med vožnjo počutimo kot pravi motorist ali motoristka. Na izbiro imamo moto majice, ki bodo močno izboljšale naš eksterni izgled, ko bomo sedeli na motorju. Obenem pa bomo izstopali iz množice drugih ljudi, ki nosijo generična oblačila. S tem pa bomo k nam tudi privabili ljudi, ki si delijo naše zanimanje za motorje.

Continue reading…
Tlačni kompresor za pnevmatike

Majhna a pomembna naprava za vsakega voznika

Vsak novejši avto ima vgrajene številne naprave, ki nam olajšajo vožnjo. Kljub temu pa se nam na cesti lahko pripetijo številne stvari na katere nismo pripravljeni. Vsakemu vozniku vedno grozi možnost, da bi se mu tlak v gumah spustil na prenizko raven. Za to so lahko zadolženi številni dejavniki. Zelo pogosto se tudi zgodi, da je potrebna menjava izpraznjene pnevmatike za rezervo sredi ceste. Ta pa je močno izpraznjena, saj je nismo nikoli uporabili niti preverili njenega stanja. Veliko bolje je, če imamo vedno pri roki tlačni kompresor za pnevmatike, ki deluje preko 12V električne povezave.

Continue reading…

Polnjenje klime za avtodom

Avtodom uporabljamo za kakšne daljše izlete in počitnice, pogosto pa se zapeljemo prav v toplejše kraje, kjer iščemo osvežitev ob morju. Da bomo res zadovoljni, moramo stalno skrbeti za prijetno klimo v vozilu, kar pa je zahtevna naloga. Čeprav v poletnem času z veseljem pozdravljamo višje temperature in radi preživljamo čas na prostem, je vročina v avtomobilu lahko prava nočna mora, še večja, če gre za avtodom. V tem vozilu namreč tudi spimo in preživimo veliko več časa kot v navadnem avtu, zato je še toliko bolj pomembno, da so vsi sistemi pripravljeni na uporabo. Poskrbimo tudi za polnjenje klime, nujno že pred odhodom na dopust, da nas ravno na poti ne preseneti kakšna okvara.

Continue reading…

Rabljeni viličar in cenovno ugodna ponudba

Pri nakupu viličarja gotovo ne želimo preveč zapraviti, a po drugi strani ne želimo tvegati z izbiro kakšne neustrezne naprave. Nenazadnje opravljamo zahtevno delo, ki mora biti opravljeno zanesljivo in varno, torej nimamo prostora za napake. A vseeno, cena novih viličarjev je zelo visoka in nakup težko upravičimo, sploh če poznamo druge opcije, med katerimi je tudi rabljeni viličar. Ne moremo mimo prednosti takšne ponudbe – cene so bistveno nižje, medtem ko je oprema še vedno prav tako prepričljiva. Kaj lahko se izkaže, da je najboljša rešitev prav nakup na trgu rabljene opreme!

Continue reading…

Najem avtodoma – odlična izbira za potovanje

V določenih obdobjih letnega časa najverjetneje s svojimi bližnjimi odhajate na daljši zasluženi dopust. Lokacijo si izberete glede na svoje želje, potrebe in tudi zmožnosti. Na pot pa najpogosteje odidete kar z avtomobilom. 

Morda pa ste se za letošnji dopust namenili oditi na pot kar z avtodomom, saj o tem podvigu razmišljate že kar nekaj časa. Avtodom vam ponuja številne prednosti, ki vam jih na primer lastni avto ne more. In ker avtodoma ne boste uporabljali prav pogosto ste se odločili za najem avtodoma, ki pa vas ne bo stal prav veliko denarja.

Continue reading…

Najem avtodoma omogoča popolno svobodo med dopustom

Sodobno opremljeni avtodomi zagotavljajo ogromno udobja 

Vas sicer mika najem avtodoma, vendar vas obenem skrbi, da bi bila ta opcija preveč neudobna za vas, saj ste vajeni bivanja v apartmajih ali celo hotelih? Skrb je povsem odveč. Notranjost sodobnih avtodomov je namreč zasnovana tako, da je poskrbljeno za res optimalno udobje, zato so z njimi zadovoljni tudi najbolj zahtevni popotniki. 

Continue reading…

Izposoja avtomobila je lahko lepa izkušnja

Avtomobili so lahko naša last ali pa vozimo take, ki jih imamo na izposojo. V obeh primerih pa moramo biti nadvse previdni in poskrbeti moramo tudi za varnost ter ostalo, kar paše k vožnji. Izposoja avtomobila je storitev, ki ni redka, in se je poslužujemo že skorajda vsi. Za tovrstno storitev namreč velja, da je lahko že izjemno ugodna in da je lahko dostopna. Zanjo se odločajo tako mlajše kot tudi starejše generacije, in sicer v primerih, ko jim lastni avto odpove, za izjemne priložnosti, na dopustih ali pa kar tako, da preizkusijo določen model vozila njihove nadvse priljubljene znamke.

Continue reading…