Okrasni pokrovi za platišča

Med različnimi avtomobilskimi deli oziroma dodatno opremo, k lahko polepša vaš avtomobil, so tudi okrasni pokrovi, s katerimi lahko prekrijete platišča avtomobila in ki si jih lahko izberete in kupite na spletni strani Withcar.si – poglejte si ponudbo takoj zdaj in se prepričajte, da je na spletni strani marsikaj takšnega, kar bi vam bilo všeč! Med drugim tudi že omenjeni okrasni pokrovi. Takšni pokrovi namreč zagotavljajo zelo atraktiven in poseben videz vašega avtomobila – če si torej morda želite izstopati, je čas za menjavo pokrovov natanko sedaj!
okrasni-pokrovi-1
Zakaj? Ker boste na omenjeni spletni strani našli prav posebne pokrove, kakršnih morda še niste nikoli videli in kakršne boste težko našli kje drugje – pokrove z barvnim robom, ki deluje izredno atraktivno. Poleg tega gre za izdelke, narejene iz kvalitetnih materialov, na spletu jih lahko dobite po precej ugodni ceni, njihova montaža pa je vsekakor zelo enostavna – vse to so razlogi za nakup, še bolj pa to, da si zagotovo želite videti vaše vozilo v prenovljeni podobi.

Katero barvo izbrati?

Čeprav smo navadno vajeni, da so okrasni pokrovi platišč običajno enobarvni, torej srebrne oziroma kovinsko sive barve, z izjemo nekaterih platišč v drugih barvah (recimo črni ali celo zlati), pa boste res zažigali z pokrovi platišč, če se boste odločili za pokrove z barvnimi poudarki oziroma robom v eni od izbranih barv, ki jo sami določite – zanimivo, kajne? S takšnimi pokrovi boste vsekakor vzbudili pozornost, vaš avto pa bo postal nekaj posebnega, sploh, ker gre za nov trend, s katerim pri nas še ni seznanjenih veliko voznikov, v tujini pa velja za pravo uspešnico.

YouTube video

Na spletu lahko izbirate med okrasnimi pokrovi v kovinski barvi, ki pa imajo obrobo v zeleni, modri, rdeči in še nekaterih drugih barvah. Že veste, katera bi pristajala vašemu avtomobilu ali vaši osebnosti? Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Dodatna zaščita in lep izgled

Če želite polepšati svoj avto, so okrasni pokrovi z barvnim robom tisto, kar potrebujete. V tujini je to že opazen trend, pri nas pa lahko na cestah opazite le kakšno posamezno vozilo s takšnimi pokrovi za platišča. Slednji imajo sicer poleg tega, da povečajo estetsko vrednost vašega vozila, še dodatno funkcijo, saj ščitijo vaša platišča.

Meglenke so za avto izjemnega pomena. Več o tej temi pa v članku.

Iz iste kategorije: