Gumijaste preproge so enostavne za čiščenje

Zakaj so avtomobilske gumijaste preproge priljubljene tudi poleti

Tudi v poletnem času se rado zgodi, da v vozilo vstopamo z mokrimi obuvali. Zelo hitro nas namreč lahko ujame nepričakovana poletna nevihta ali pa se mokri vračamo domov s plaže. V avto tako prinesemo vodo, pesek in še drugo vrsto umazanije. Takšna nesnaga se lahko zelo hitro zažre v tekstilne preproge. Te pa postanejo idealno mesto za razvoj škodljivih bakterij. Te vsekakor ne povzročajo samo sila neprijetnega vonja, temveč zelo neugodno vplivajo tudi na naše zdravje. Ravno zato je izjemno priporočljivo, da se preproge iz tekstila redno čistijo. S tem namreč močno zmanjšate možnosti za razvoj bakterij.

Povsem drugače pa je s poletno uporabo preprog iz kakovostne gume. Te namreč v celoti zadržujejo umazanijo ter vlago, ki jo nato lahko zelo preprosto odstranimo s pomočjo suhega ali pa mokrega čiščenja. V avto tepihih iz gume se prav tako ne nabirajo kamenčki, iglice in še druga podobna vrsta nesnage.

Avto gumi tepihi so nepogrešljiva izbira v poletnih kampih

Gumijaste avtomobilske preproge so še toliko bolj dobrodošla izbira za vas, če ste v poletnem času skupaj s svojimi bližnjimi reden obiskovalec kampov. Prav tako se odlično obnesejo v manj obljudenih in malce bolj odročnih peščenih plažah. Ne nazadnje pa so tepihi iz gume tudi zelo privlačnega videza. Z njihovo kakovostjo tako na povsem enostaven način izboljšate podobo svojega vozila.

Gumijaste avtomobilske preproge
Gumijaste avtomobilske preproge ta različne avtomobilske znamke

Odlična izbira avto preprog v spletni prodajalni

Različne vrste avto preprog – tekstilne, gumijaste – so vam na voljo v specializiranih prodajalnah s tovrstno opremo. Cenovno dostopnejše so vam na voljo v spletni prodajalni Withcar.

YouTube video
Video: Gumi tepihi za AUDI Q3

Iz iste kategorije: