Tipski avto tepihi

Avto preproge za potniški in prtljažni prostor

Oprema za avto Withcar nudi štiri različne tipe preprog in podlag za potniški prostor in za prtljažni prostor. Med preproge za potniški prostor štejemo tipske avto tepihe in tekstilne preproge. Med podlage za prtljažni prostor pa štejemo dve različni koriti prtljažnika.

Gumijasti tipski avto tepihi in tekstilne preproge so narejeni po merah različnih modelov avtomobilov in se zato natančno prilegajo notranjosti avtomobila. Pri tem so enostavni za vzdrževanje in čiščenje. Korito prtljažnika se prav tako popolnoma prilega obliki in meram prtljažnega prostora in pri tem pokriva celotno površino. Ta notranja oprema za avtomobil je uporabna za vse, ki prtljažni prostor veliko uporabljajo in zato želijo njegovo dno in stranice prostora ustrezno zaščititi pred poškodbami in praskami.

Preproge za zaščito tal v potniškem prostoru

Preproge in podlage ščitijo tla v potniškem prostoru, v notranjosti avtomobila. Namestimo jih lahko na tla pod voznikovim in sovoznikovim sedežem ter na oba prostora pod zadnjimi sedeži.

YouTube video

Preproge za zaščito tal v potniškem prostoru delimo na:

Gumijaste podlage za zaščito prtljažnega prostora

Tipski avto tepihi

Korito prtljažnika spada med pomembnejšo dodatno opremo za avtomobil, saj ščiti prtljažni prostor pred poškodbami, ki jih lahko povzroči prevoz predmetov, kot so kolesa, smuči ali pohištvo.

Iz iste kategorije: